Lesmateriaal

We maken opleidingen, trainingen en vernieuwende vormen van voedselonderwijs. Hieronder delen we het lesmateriaal dat we daar voor ontwikkelen.

Online colleges

In onze programma's cureren we de beste experts die we kennen. Met een aantal van hen namen we online colleges op. Laat je bijspijkeren over de voedseltransitie, kringlooplandbouw en nog veel meer!

Klik hier om te kijken

De buik van de stad

Acht auteurs, vier essays, één grote vraag: hoe voeden we de stad? In deze bundel gaan o.a. Louise O. Fresco, Martin Scholten, Janno Lanjouw en Yvonne Faber in op stedelijke voedselvraagstukken.

Lees meer

FH Letter

Elke eerste dinsdag van de maand sturen wij je onze selectie van verhalen over innovatie in voedsel en landbouw die ons aan het denken zetten, die we mooi, grappig of world changing vinden.

Schrijf je in!

De Voedselzaak - ebook

In het ebook van De Voedselzaak (Volkskrant) vind je o.m. de artikelen van Joris Lohman en Hidde Boersma, en hun gesprek met minister Carola Schouten, over het hokjesdenken in de landbouw.

Download het ebook van De Voedselzaak

Food Pioneers Guide

De Food Pioneers Guide is een handboek voor voedselondernemers in spé, vol echte ervaringen van ondernemers die jou zijn voorgegaan. De Guide is gratis te downloaden via het Slow Food Youth Network.

Download de Food Pioneers Guide

Flevo Campus Specials

Hoe gaan we deze groeiende stedelijke bevolking voeden? In de Flevo Campus specials bijten we ons vast in dit vraagstuk en zoeken we op interactieve wijze naar antwoorden in de verhalen die bestaan.

Bekijk de Specials

Building Future Food Leaders - A Change Makers Guide

This guide offers tools and inspiration, by making valuable connections and by underlining the urgency and opportunities on the horizon for future food leaders.

Download pdf