Nieuws

Flevo Campus Live

                   

Flevo Campus
In Almere gebeurt iets bijzonders. Als relatief nieuwe stad, op het grensvlak van een grootschalig land- en tuinbouwgebied in Flevoland en de metropoolregio Amsterdam, wil Almere dé plek zijn waar foodprofessionals van de toekomst worden opgeleid en waar nieuwe ideeën, innovaties en projecten worden bedacht, getest en uitgevoerd. Ideeën, innovaties en projecten die bijdragen aan het beter organiseren van de voedselvoorziening van steden.

Om dit mogelijk te maken, bouwen wij aan de Flevo Campus. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Dit is je kans om bij te dragen aan de toekomstige voedselvoorziening van de metropoolregio Amsterdam-Almere!

Flevo Campus Live
De Flevo Campus nodigt 100 ambitieuze studenten uit om in een interactieve ochtendsessie de agenda voor steden van de toekomst te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over de thema’s.

Aan het eind van het programma ontvangen we niemand minder dan Wayne Roberts, de Canadese voedselbeleidanalist en grondlegger van de Toronto Food Council. Met zijn reflectie op de thema’s sluiten we het programma af en nodigen we je uit voor een gezamenlijke Almeerse lunch.

Inschrijven is mogelijk voor studenten, young professionals (<35) en ‘observers’ via de Flevo Campus website.