Werk

Transitie in AgriFood

                 

Als voedselprofessional heb je te maken met een continu veranderend voedsellandschap waarbinnen jij en je organisatie je staande moeten zien te houden. Dit vraagt om een dieper inzicht in de dynamiek, belangen en trends die het voedselsysteem vormgeven. Je ziet het gebeuren maar krijg je er ook daadwerkelijk grip op? Wij geven je in het programma ‘Transitie in AgriFood’ een overzicht van het voedsellandschap door je mee op reis te nemen, je tools en handvaten te geven om nieuwe kennis te vertalen naar jouw praktijk, bijgestaan door persoonlijke begeleiding van coaches die op dit moment impact maken op ons voedselsysteem.

Het doel van het Food Hub transitieprogramma is het vergroten van je kennis en het versterken van je innovatiekracht als food professional in jouw organisatie. Je ontwikkelt een vernieuwd en breder perspectief op het voedsellandschap waarbinnen je opereert en krijgt meer inzicht in je eigen rol, je waarden en overtuigingen. Ook krijg je meer zicht op de patronen van een transitie en de verschillende actoren die hierin een rol hebben.

In vier modules verspreid over ongeveer 4 maanden ga je langs bij de boer, retail en ondernemers die het anders doen. Daarnaast werk je tijdens verschillende workshops aan je eigen plan of idee, ondersteund door een coachingstraject.

Dit programma organiseert Food Hub op eigen initatef. Geinteresseerd? Meer informatie over het programma kun je vinden bij ‘programma’s‘ of mail naar hello@thefoodhub.org.