Food Up! Academie

                 

We leven in een tijd met een aantal grote uitdagingen. Eén daarvan is de manier waarop we het voedselsysteem van de toekomst gaan inrichten.

De FoodUp! Academie geeft je een overzicht van het voedselsysteem door je mee op reis te nemen door het Brabantse voedsellandschap. Het programma biedt ruimte voor zowel theorie als praktijk, maar ook het leren van elkaar is een belangrijk onderdeel. We geven je de kennis en inspiratie om te vertalen naar jouw praktijk. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding van een coach uit de Brabantse voedselwereld die op dit moment impact maakt op ons voedselsysteem.

Doelgroep

De FoodUp! Academie is bedoeld voor mensen afkomstig uit de hele voedselketen, van boer tot bord, die een bovenmatige interesse hebben in voedsel of hierin al werkzaam zijn. Twijfel je of dit programma bij je past? Mail dan academie@foodupbrabant.nl voor een belafspraak.

Programma

Na het doorlopen van de opleiding ben je in staat de actuele ontwikkelingen in de voedselsector te herkennen en ernaar te handelen. Je vergroot je kennis over het huidige voedselsysteem én komt in contact met innovators en ondernemers die het toekomstige systeem vormgeven. Je gaat met je poten in de modder: het ontwikkelen van een visie doe je door te leren, te ervaren en te delen. Leer van elkaar, van experts, topsprekers, innovators en ondernemers uit alle schakels van de keten.
Je wordt onderdeel van een interdisciplinair Brabants transitienetwerk dat ook lang na de het volgen van deze opleiding waardevol zal blijken. Je geeft handen en voeten aan jouw ideeën om op jouw manier verandering te brengen in het huidige voedselsysteem.

Meer informatie is hier te vinden.

Praktische informatie

Inschrijven kan door motivatiebrief en cv te mailen naar: academie@foodupbrabant.nl

Deelname bedraagt €300. Is dit een probleem? Neem contact op met de organisatie