Netwerk

Bekijk hier alle trainers uit het netwerk van Food Hub:

Daan Dagevos

Bijdragen door design, duurzaamheid

Daan is oprichter van Wunderwald, een creatieve, multidisciplinaire full-service ontwerpstudio met een focus op duurzame projecten en initiatieven uit de voedselindustrie. Daan is verantwoordelijk voor de digitale projecten van Wunderwald. Hij vindt het belangrijk dat er aan zijn werk een sociaal maatschappelijke kant zit. Iets moois maken is één, maar iets maken waarmee je echt een steentje bijdraagt, is pas echt mooi.

Baukje Stamm

Na het voltooien van de Hallo Academie voor toegepaste creativiteit, richtte Baukje Stamm samen met Daan Dagevos de ontwerpstudio Wunderwald op. Naast vormgever werkt zij vooral als conceptdenker, art director en brandingspecialist. Voedsel neemt voor haar een belangrijke plaats in. Zo was zij mede-oprichter van het Food Film Festival en is zij nog altijd sterk verbonden met de voedsel- en duurzaamheidssector. Met de ontwerpen die Wunderwald maakt, worden verschillende duurzame ondernemers met een uniek verhaal, op een eigen manier in de markt gezet.

Naresh Ramdjas

Chef, fooddesign

Vanuit zijn passie voor koken startte Naresh in 2009 zijn eigen huiskamerrestaurant in zijn studentenappartement. Na de nodige ervaring als cateraar en kok in diverse restaurants én als ontwerper met het voltooien van zijn studie aan de Design Academy, begon Naresh zijn twee passies Food en Design met elkaar te combineren. Hij startte in 2013 zijn eigen pop-up restaurant "Nareshtaurant" en deed mee aan "Masterchef Holland 2015" waar hij het schopte tot in de finale.
Sinds 2016 werkt Naresh als freelancer en blinkt hij uit als freelance chef, creatief culinair cateraar en foodstylist. Ook is Naresh van grote waarde voor workshops, masterclasses, lezingen, merk endorsements, als presentator en bij radio/TV optredens.

Beatrijs Voorneman

Design, Reframing

Als Reframer houdt Beatrijs zich dagelijks bezig met gedragsverandering. Ze ontwerpt met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, gedreven door nieuwsgierigheid, passend binnen een nieuwe wereld. Nieuwe frameworks construeert ze door te luisteren, te observeren en vervolgens te analyseren.

Beatrijs studeerde Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit van Delft. In 2011 behaalde ze haar ingenieurstitel met het ontwerp van varkensspeelgoed voor de intensieve veehouderij. Gedurende 6 maanden leerde ze het voedselsysteem van heel dichtbij kennen. Beatrijs volgde in 2015 de academie van Youth Food Movement.