Netwerk

Bekijk hier alle trainers uit het netwerk van Food Hub:

Dionne van Zijl

Chef, productie van evenementen, docent

Na haar opleinding tot Docent Horeca & Voeding besloot Dionne niet voor de klas te gaan staan, maar de YFM Academie te organiseren. Ook produceerde ze andere evenementen van de Youth Food Movement, zette ze op het Food Filmfestival 2014 als Food Manager het Pop-up restaurant op het Westergasterrein neer en produceerde ze in 2015 het Food Filmfestival On Tour.
Naast deze projecten is ze ook als kok aan het werk bij restaurants die op een duurzame manier werken zoals Merkelbach, Foyer, As, Instock en momeneel bij BAK.

Naresh Ramdjas

Chef, fooddesign

Vanuit zijn passie voor koken startte Naresh in 2009 zijn eigen huiskamerrestaurant in zijn studentenappartement. Na de nodige ervaring als cateraar en kok in diverse restaurants én als ontwerper met het voltooien van zijn studie aan de Design Academy, begon Naresh zijn twee passies Food en Design met elkaar te combineren. Hij startte in 2013 zijn eigen pop-up restaurant "Nareshtaurant" en deed mee aan "Masterchef Holland 2015" waar hij het schopte tot in de finale.
Sinds 2016 werkt Naresh als freelancer en blinkt hij uit als freelance chef, creatief culinair cateraar en foodstylist. Ook is Naresh van grote waarde voor workshops, masterclasses, lezingen, merk endorsements, als presentator en bij radio/TV optredens.

Guus Thijssen

Gastronomisch verteller

Guus Thijssen is gastronomisch verteller - hij bevindt zich op het snijvlak van verhalen en de keuken. Hij organiseert diners, foodtours, kookdemo's en workshops om alle toffe koks die hij kent in de spotlights te zetten. Mensen en ingrediënten met een eerlijk verhaal, daar draait het bij Guus om. Achter de schermen is hij daarom ook organisator van de Slow Food Chefs Alliantie, een verbond van chefs die zich toeleggen op het gebruiken van producten met een bijzondere herkomst.